Harmonie Erica

Nieuwjaarsconcert 2015

Harmonie Erica's jaarlijkse rommelmarkt!

 

Ook zonder instrumenten zijn wij actief voor onze club. Op zondag 2 oktober willen we u van harte uitnodigen op onze jaarlijkse rommelmarkt.  Voor ieder wat wils!

Harmonie Erica organiseert elk jaar een rommelmarkt. De opbrengst hiervan is voor het onderhouden en vernieuwen van de instrumenten en uniformen, voor muzieklessen, bladmuziek en andere benodigdheden. Dit is noodzakelijk voor het voortbestaan van de vereniging. Zonder uw steun kunnen wij de Rommelmarkt niet organiseren en daarom vragen wij u om bruikbare spullen te geven, die geschikt zijn om verkocht te worden op de Rommelmarkt. Wij zijn gaarne bereid deze bij u thuis op te komen halen. Indien u iets heeft kunt u ons bellen op zaterdag 1 oktober tussen 10:00 uur en 13:00 uur op telefoon nr. 024-6961505. Natuurlijk mag u het ook zelf komen brengen. Dit jaar nemen wij ook weer tweedehands kleding in ontvangst Bovendien willen wij een aparte hoek voor gebruikt gereedschap inrichten. Net als in voorgaande jaren wil Harmonie Erica ook dit jaar weer een plek inrichten voor gebruikte paas/kerstartikelen. Hierbij denken wij aan bijv. gebruikte paas/kerstversieringen die voor u geen waarde meer hebben, maar wel voor verzamelaars. Helaas kunnen wij geen witgoed en grote of zware meubelstukken in ontvangst nemen voor de Rommelmarkt.  

Natuurlijk bent u zelf ook van harte uitgenodigd om onze gezellige Rommelmarkt te bezoeken en hopelijk vindt u nog iets van uw gading. 

Alvast bedankt voor uw steun en we hopen u zondag 2 oktober te zien op onze Rommelmarkt. 

 

 

 

U bevindt zich hier: Home