Harmonie Erica

Vrienden van Harmonie Erica

In het voorjaar van 2015 zijn we  gestart met de voorbereidingen van een nieuw initiatief de ‘Vrienden van Harmonie Erica Mook’.

De vrienden hebben als doelstelling om Harmonie Erica financieel te ondersteunen. Door middel van een structurele financiële ondersteuning willen ze bijdragen aan de continuïteit van de Harmonie als belangrijke muziekvereniging en aan het behoud en de uitbouw van de muziekcultuur in de gemeenschappen Mook en Molenhoek.

Met hun initiatief willen ze ervoor zorgen dat Harmonie Erica voor jong en oud een platform blijft  voor de ontwikkeling van muzikaal talent. Daarnaast willen ze met hun bijdrage stimuleren dat de Harmonie nieuwe wegen kan inslaan om daarmee een boeiende vereniging te blijven die interessant is en blijft voor zowel nieuwe als bestaande leden.

De organisatie van het vrienden initiatief bestaat op dit moment uit Peter Leenders, Jos Doumen,  Freek van Beuningen, Lars Jacobs en Richard Nix. Inmiddels heeft het initiatief concrete vormen aangenomen en kunnen we met trots melden dat we de eerste vrienden hebben mogen verwelkomen.

Wordt u net als wij ‘warm’ van ons initiatief dan verwelkomen wij ook u heel graag als lid van de ‘Vrienden van Harmonie Erica Mook’. Wij vragen van onze vrienden een bijdrage van minimaal € 50,- per jaar. Als vriend nodigen wij u persoonlijk uit voor concerten van de Harmonie. Daarnaast ontvangt u 2 keer per jaar een nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de Harmonie.  Bij de jaarlijkse donateursactie zult u als vriend niet nog eens om een bijdrage worden gevraagd.

Voor meer informatie of om u aan te melden als vriend kunt u contact opnemen met Freek van Beuningen (06-51510171) of Richard Nix (06-55818532). Mailen kan ook, de vrienden zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen u graag te mogen verwelkomen als vriend van Harmonie Erica.

de eerste 2 vrienden zijn een feit en schrijven zich in!

U bevindt zich hier: Home Vrienden